Freecamp Huurtent (1-4 pers.) - Camping Les SablesInformatie
Freecamp Huurtent die van alle kampeergemakken is voorzien. Op 50 m van de rivier. Vol watersport- en outdooractiviteiten.
 

Een comfortabele tent die voorzien van de hedendaagse kampeergemakken. Bedden met luxe matrassen, een keukentje met gasfornuis en alle kookbenodigdheden zoals pannen, serviesgoed en bestek. Een tafel en fijne stoelen. Geschikt voor maximaal 4 personen.
De basisprijs is voor 3 personen en voor de 4e persoon geldt een toeslag.

Camping Les Sables is een rustige familiecamping op 50 m van de rivier de Saône. Autoluwe camping met veel ruimte om te voetballen, volleyballen, om een potje jeux de boule te spelen, te badmintonnen etc. Nederlandse beheerders en voornamelijk Nederlandse campinggasten.
Aan de rand van het dorpje Pouilly-sur-Saône en op ongeveer 4 km afstand van het plaatsje Seurre waar gezellige restaurantjes, terrasjes en kledingboetiekjes te vinden zijn. Ook zijn hier 3 grote supermarkten waar de dagelijkse boodschappen gekocht kunnen worden.
Een vlakke plattelandscamping in het hart van de Bourgogne. Goede wandel- en fietspaden in de omgeving. Een Safaritent met  bar en zitgelegenheid met verkoop van drankjes en snacks. Er is een kampvuurplek om gezellig 's avonds met de overige campinggasten te proosten met een drankje en de belevenissen van de dag aan elkaar te vertellen. Mooie begroeiing, schaduwrijke plekken, gezinnen met kinderen maar ook ouderen voelen zich erg prettig op deze fijne camping.. Eenvoudig sanitair. Voor kinderen tot 4 jaar en mindervaliden zijn op deze camping geen voorzieningen.

Er worden vanaf de camping allerlei watersport- en outdooractiviteiten georganiseerd. Denk aan kanovaren, SUPPEN of vlottenbouwen en -varen over de Saône. Bij Seurre is het mogelijk om een keer op waterski's achter een speedboot te hangen. Verder kun je bij ons op de camping buks- en boogschieten of ga mee een mooie tocht door de omgeving maken op een outdoorstep waarbij je het laatste stuk langzaam heuvel afwaarts gaat. Bij Beaune is een prachtig klimgebied waar we gaan abseilen en klimmen. Voor zowel de beginner als geoefende klimmer zijn voldoende mogelijkheden.
Ga op city trip naar historische steden als Beaune, Dijon of bezoek een waterval iets verderop.

Geen zin om te koken deze week? Schuif aan bij de door ons georganiseerde bbq-, pasta- of pizza avond waarbij we aan lange tafels gezellig samen genieten van een heerlijke maaltijd.
Logeer in onze compleet ingerichte tent. Vervelen is haast onmogelijk door de vele activiteiten dus kom de sfeer eens proeven van het kamperen en het fijne buitenleven.


Reissom
De reissom is o.b.v. 3 personen, voor de 4e betaalt u een toeslag van € 39,50.
Activiteiten
Voor meer informatie klik hier.
Vervoer
• Eigen vervoer


 
Aankomstijden: Vanaf 15.00 - 22.00 uur
Vertrektijden: Voor uiterlijk 11.00 uur
Verplichte bijkomende kosten
Boekingskosten € 14,50 pa
Lakenpakket € 13,15 pp
Locale heffingen € 2,89 pppn
Extra bij te boeken
Preferentie: dicht bij sanitair € 9,50 pa
Preferentie: spec. verzoek (vul verzoek in) € 19,50 pa
Preferentie: naast bekenden (zelfde extra's zoals preferenties, stroom, e.d. bijboeken verplicht, vul naam in) € 19,50 pa
Preferentie: schaduwplek € 9,50 pa
Preferentie: zonnige plek € 9,50 pa
2e Auto/motor € 5,00 pn
Eindschoonmaak € 37,50 pa
Stroom+koelkast € 9,95 pn
Stroom € 5,65 pn

Juli 2024 Nachten Reissom
za 06 jul - za 13 jul Zomervakantie week 7 VOL
za 13 jul - za 20 jul Zomervakantie week 7 VOL
za 20 jul - za 27 jul Zomervakantie week 7 VOL
za 27 jul - za 03 aug Zomervakantie week 7 VOL