Aankomst- en Vertrektijden

Aankomst
In de boekingsbevestiging staan de tijden waarop u kunt aankomen. Wij verzoeken u met klem deze tijden aan te houden.Te vroeg aankomen is nadrukkelijk niet toegestaan! 

Bij aankomst zullen onze medewerkers u bij de receptie ontvangen, uw campingplek aanwijzen en de eventueel door u bijgeboekte zaken verzorgen. 

Is het bij aankomst even druk aan de receptie, dan kunt u een tafeltje op het terras opzoeken en even wachten. Natuurlijk staat het u (en eventueel uw kinderen) ook vrij om eerst even een duik in het zwembad te nemen (alleen na de vermelde aankomsttijd) of een korte wandeling in de omgeving te gaan maken. Laat uw vakantie gewoon beginnen.
Komt u onverwachts te laat, belt u dan onderweg met onze nooddienst op 0031 (0) 172 - 720 170. De dienstdoende medewerker kan u dan verder helpen en bijvoorbeeld zorgen dat de receptie nog even openblijft. Bent u veel te laat, dan kunt u - alleen na contact met de nooddienst - de volgende dag nog aankomen. Zonder contact vervalt uw boeking automatisch na de laatste aankomsttijd.

 

Vertrek
Ook het tijdstip waarop u de accommodatie dient te verlaten staat op deze boekingsbevestiging. Wilt u eerder vertrekken, meld dit dan aan onze medewerkers, zodat zij uw vertrek kunnen inplannen en u niet hoeft te wachten op de controle en het eventueel terugbetalen van uw borg (bij huuraccommodaties).