Facebook Twitter Youtube Mail

Camping Olympia

Rue du trois Ponts 40 B-4920 Remouchamps (Aywaille), Belgie

Camping Olympia

OMSCHRIJVING
Op nog geen uur rijden van Maastricht ligt Camping Olympia, in het plaatsje Remouchamps. De camping ligt in een prachtig dal en grenst aan de rivier de Amblève die door het dal kabbelt. Het is de ideale camping om outdooractiviteiten te ondernemen. 

FACILITEITEN
Camping Olympia is van allerlei gemakken voorzien. Zo staat er een verzorgd sanitair gebouw waar u naast toiletten en warme douches ook een afwasplaats, een watertappunt, wasmachine en wasdroger zult aantreffen. In het restaurant van de camping, met bar, kunt u eenvoudige maaltijden bestellen of genieten van een heerlijk Belgisch speciaalbiertje. De spellen die u in de taverne van de camping kunt spelen zijn airhockey, jeux de boules, tafelvoetbal en darten. 

ACTIVITEITEN op de camping te boeken
(Klik hier voor meer informatie over de activiteiten)
Ook worden er veel activeiten georganiseerd op en door de camping zoals kanovaren, boogschieten, outdoorsteppen, mountainbiketochten,speleologie of een avontuurlijke dag in Carriënta. Carriënta is een oude mijn die is omgetoverd tot een challengeparcours. Uiteraard staan alle activeiten onder toezicht van enthousiaste en goed getrainde instructeurs. Naast deze activiteiten verzorgt de camping ook kinderanimatie tijdens de schoolvakanties. Onder begeleiding en leiding van onze Nederlandse medewerkers gaan de kinderen knutselen, bingo spelen, spelletjes spelen en nog veel meer! 

OMGEVING
In het nabij gelegen dorpje Remouchamps kunt u een lekker ijsje bij de ijssalon kopen of een bezoek brengen aan de bekende grotten van Remouchamps. Iets verder dan Remouchamps ligt Aywaille, deze plaats is groter dan Remouchamps en voorzien van alle gemakken, zo vindt u hier de supermarkten Lidl, Aldi en Carrefour, een bakkertje, een bouwmarkt, verschillende modewinkeltjes en een overvloed aan gezellige terrasjes en restaurants. 

Als u bereidt bent verder te gaan dan enkel de directe omgeving te ontdekken, maar wel van plan bent om leuke dingen te ondernemen dan adviseren wij u enkele activiteiten: de Luikse markt, het safari- en dierenpark Monde Sauvage in Aywaille, een dagje uit naar Spa of met de kinderen naar Plopsaland in Coo. 

Route-omschrijving met eigen vervoer vanaf Maastricht:
- Volg vanuit Maastricht de A2 naar Luik
- Neem vanaf Luik de A26 / E25 richting Luxembourg / Bastogne / Spa
- Afslag 46 Aywaille.
- Onderaan de afslag rechtsaf het dal in.
- In het dal linksaf richting Coo en Trois Ponts.
- De rotonde rechtdoor.
- Over de brug (in Remouchamps) meteen rechtsaf richting Coo en Trois Ponts.
- Rechts aanhouden.
- U rijdt onder een hoog viaduct door.
- Volg deze weg. U ziet de rivier rechts liggen.
- Na 2 km ligt camping Olympia rechts van de weg.
Afstand vanaf Utrecht: 238 kilometer.

 

Openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer is de camping gemakkelijk te bereiken. Reis met de trein naar Aywaille en stap daarna op de stadsbus naar Trois-Ponts. Bij de bushalte ‘Camping Olympia’ stapt u bij de ingang van de camping uit. 

Adres:

Camping Olympia
Rue de Trois Ponts 40
B-4920 Remouchamps – België


Telefoon: +31 (0) 20 895 06 90
E-mail: info@freecamp.nl

Facebook Twitter Youtube Mail

Camping Les Sables

Chemin de la Plage 21250 Pouilly sur Saone, Frankrijk

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/olympia/domains/freecamp.nl/public_html/views/pages/campings.php on line 57