ACTIVITEITEN te boeken vanaf camping Les Sables in Frankrijk

1. Adventure tocht met de JOEP explorer boot
2. SUP 
3. Outdoorsteppen op "Freek Footbike"
4. Vlottenbouwen en -varen. 
5. Shooting (boogschieten, luchtbuks, gaspistool, katapult, blaaspijp)
6. Kanovaren/kajakken

1. Adventure tocht met de JOEP explorer boot. 
Geniet overdag met maximaal 14 personen van een prachtige boottocht over de Saône waarbij u onderweg van een BBQ-hapje en een drankje geniet en er de mogelijkheid is om een verfrissende duik te nemen. (Duur ± 4 uur) (vanaf 4 jaar)
Ga mee op sunset cruise waarbij we in de avonduren op het water gezellig samen genieten van de ondergaande zon. Inclusief twee drankjes. (Duur ± 2 uur) (vanaf 15 jaar)

2. SUP 
Peddel al staand over de Saône. Bewaar uw evenwicht als u op deze sup staat en beweeg u voort met een lange peddel over het water. Gezellige groepsactiviteit.(Duur ± 2 uur) (vanaf 10 jaar, € 15,- p.p.)

3. Outdoorsteppen op "Freek Footbike"
Op steps met grote wielen, brede banden (meer grip en betere ligging) en de beste schijfremmen gaan we na instructie in gezelschap van een gezellige groep mensen en o.l.v. een instructeur een leuke relaxte rit  door de omgeving steppen. Door een prachtig natuurgebied met weilanden, een bos en een meertje en ga een stuk downhill terug naar de camping. (Duur ± 2,5 uur € 15,- p.p.) (vanaf 10 jaar)

4. Vlottenbouwen en -varen.
Instructie met o.a. knopen leren. Teams maken en met tonnen, touwen en palen een vlot gaan bouwen. Vervolgens op het vlot een stuk op de rivier varen. (Zwemvest aan, peddel in de hand) (Duur ± 2 uur € 12,- p.p.) (vanaf ± 6 jaar en zwemdiploma vereist)

5. Shooting (boogschieten, luchtbuks, gaspistool, katapult, blaaspijp)
Haal de scherpschutter in uzelf naar voren en schiet op het target. Verschillende doelen en afstanden in onze shooting range. Probeer de hierovoor genoemde wapens maar allemaal uit! (Duur ± 2 uur) (vanaf 15 jaar, € 14,50 p.p.)

6. Kanovaren/kajakken
Peddel mee over de rivier de Saône. Na instructie gaat u met kano, peddel en zwemvest het water op. Geniet van de stilte onderweg en tel hoeveel verschillende vogels u spot.
Onderweg de mogelijkheid om bij een grasveldje wat te drinken en in het water te plonsen. Voor jong en oud een bijzondere belevenis.(Duur ± 2 uur € 19,- p.p.)

Ter plaatse te boeken:
City trip Beaune, Dyon of Chalon sur Saône: Onze instructeurs nemen u mee naar het oude centrum van een van deze mooie steden waar oude klinkerstraatjes u leiden langs oude statische gebouwen en waar u op een gezellig terrasje kunt neerstrijken voor een lekker drankje of hapje na een middagje shoppen of cultuursnuiven.

Wijnproeverij: Natuurlijk mag een wijnproeverij avond niet ontbreken in deze wijnstreek. Gezellige avond waarbij wij u onder het genot van een hapje een aantal Bourgondische wijnen proeven.

Boek hier een Freecamp Classic huurtent en kom naar de Bourgogne. Wij nemen u graag mee naar de mooiste plekjes in de streek van: du Vin en du Pain.
Vive la France!