Camping Riverside in Nederland

Omschrijving
In Appeltern, op een schiereiland, in het midden van Nederland, ligt deze rustige natuurcamping met 50 kampeerplaatsen. Met haar eigen strandjes en beachhouse is dit een perfecte locatie om zowel water- als landactiviteiten te gaan doen. Ga mee op struintocht door de omgeving, stap op een fiets of step, verken de omgeving in een kano of op een sup, beleef lol op een banaan die in volle vaart over het water scheurt, neem een duik in het water of kruip weg in een boek maar geniet vooral van de zon, de wind en het gezelschap!
Op een groot veld staan onze Freecamp Classic Huurtenten gezellig bij elkaar. Er is genoeg ruimte voor een spelletje volleybal of voetbal, en hier kun je 's avonds genieten van de ondergaande zon. Het sanitairgebouw is om de hoek, op loopafstand. Het strandje ligt bij het Beachhouse aan de andere kant van het smalle schiereiland. In het Beachhouse kun je genieten van een lekker drankje of een snack. Gezellige binnenruimte en buiten op het terras kijk je uit op het water en het strandje. Voorbijvarende bootjes, spelende kinderen in het water, lekker luieren in de zon of met een gezellige groep mensen leuke activiteiten doen. Alles is hier mogelijk! 

Faciliteiten
Sanitairgebouw met warme douches en wastafels dichtbij de kampeerplekken. Bij je boeking ontvang je 1 douchemunt per persoon per dag.
Beachbar met terras
Geen Kampvuurplek (open vuur -kampvuur of BBQ voor uw tent - is op deze camping niet toegestaan)
Snackcorner
Verkoop broodjes
Zwemplas met eigen strandjes
Airtrampoline
Beach-Volleybalveld
Verhuur zeilboten
Verhuur motorbootjes
Verhuur electrosloepen

Activiteiten
op de camping te boeken (klik hier voor meer informatie)
Kanovaren
Steppen
Vlottenbouwen en -varen
Boogschieten
Klimmen en abseilen
Zeilen
Lowrope
Shoot-out (larpschieten)
Escape Eiland
Obstacle run
Steppen (8 km)
ATB of gewone fietstocht
Boerengolf
Banaanvaren

Omgeving
Deze camping ligt op een schiereiland op het recreatiegebied De Gouden Ham. Een prachtig natuurgebied te midden van de grote rivierengebieden de Maas en de Waal. Deze camping, met haar eigen strandjes en beachhouse is door haar centrale ligging en de goed aangelegde fiets- en wandelpaden in het rivierengebied een ideaal startpunt om ons Nederlandse Rivierenland te gaan ontdekken.
Door het uitgebreide aanbod aan activiteiten stap je op fietspontjes die je naar naar de overkant vervoeren, loop je door de weilanden tussen de koeien door met een gezellig oerhollands spelletje boerengolf, fiets of step je door oude dorpjes, leer je gezellige mensen kennen, doe je samen leuke activiteiten met de andere campinggasten.
Een team van leuke medewerkers staan op onze camping voor jullie klaar om er een leuke tijd van te maken. Veel plezier op deze nieuwe locatie hartje Nederland!

Adres: Camping Riverside
Strand Maaslanden
Hamsestraat 2
6629 KT APPELTERN

Telefoon hoofdkantoor Nederland: +31 (0) 20 895 06 90
E-mail: info@freecamp.nl

Route omschrijving met eigen vervoer vanaf Utrecht:

Volg de A 27 richting Vianen,
Volg vervolgens de A2
Ga naar de A15 en neem hier de afslag 34 Echteld
volg de N323 – Maas en Waalweg en N323 Noord-Zuid
Volg de N329 naar de Hamsestraat in Appeltern
Neem de rechter slagboom en rijd door tot het beachhouse

Tot ziens op camping Riverside!