Camping Le Confluent
Omschrijving
Op nog geen uur rijden van Maastricht, in de Belgische Ardennen ligt het dorp Comblain-au-Pont. Onze basic camping, le Confluent, ligt tussen de rivier de Ourthe en de rivier de Amblève in. Op het uiterste puntje van de camping vloeien deze twee rivieren in elkaar over.

Faciliteiten
Le Confluent is een gezellige en ruime camping met mooie begroeiing en de ligging biedt mogelijkheden om de omgeving op een sportieve manier te ontdekken. De campinggasten kunnen gebruik maken van een net en verzorgd sanitair gebouw met gratis warm water. Er is een wasserette en een afwasplaats.
Verder is er een verwarmd buiten zwembad met ligbedden, een speeltuin, midgetgolf, een gezellige bar en een overdekt terras. Wifi is gratis bij het overdekte terras. Er is een gezellige centrale kampvuurplaats maar er zijn ook vuurschalen te huur voor een kampvuurtje bij uw eigen kampeerplek. 
De camping heeft Nederlandse beheerders en er komen veelal Nederlandse campinggasten. Kinderen vinden elkaar al snel bij het zwembad of de speeltuin en vriendjes zijn hier dus al snel gemaakt.

Activiteiten op de camping te boeken
Er worden veel activiteiten georganiseerd op en door de camping zoals kanovaren, boogschieten, outdoorsteppen, mountainbiketochten of een avontuurlijke dag in Carriënta. Carriënta is een oude mijn die is omgetoverd tot een challengeparcours. Uiteraard staan alle activviteiten onder toezicht van enthousiaste en goed getrainde instructeurs.

Omgeving
In het nabij gelegen plaatsje Aywaille, een erg gezellig toeristisch stadje met verschillende modewinkeltjes en een overvloed aan gezellige terrasjes en restaurantjes. Hier zijn ook de grote supermarkten zoals Lidl, Aldi en Carrefour, een bakkertje en een bouwmarkt.

Als u bereidt bent verder te gaan dan enkel de directe omgeving te ontdekken, maar wel van plan bent om leuke dingen te ondernemen dan adviseren wij u enkele activiteiten: de Luikse markt, het safari- en dierenpark Monde Sauvage in Aywaille, een dagje uit naar Spa of met de kinderen naar Plopsaland in Coo. 

Routeomschrijving met eigen vervoer vanaf Maastricht:
- Volg vanuit Maastricht de A2 naar Luik
- Neem vanaf Luik de A26 / E25 richting Luxembourg / Bastogne / Spa
- Afslag 45 Sprimont.
- Onderaan de afslag rechtsaf.
- In Sprimont op de rotondes (2x) rechtdoor richting Comblain-au-Pont.
- Na 5 kilometer in Chanxhe over de brug linksaf.
- Volg weg langs het water tot aan de tweede brug.
- Deze brug gaat u linksaf op en over.
- Vlak voor het spoor slaat u linksaf.
- U volgt de weg 100 meter met het spoor aan uw rechterkant en draait dan links de camping
  op. U bent aangekomen op Camping le Confluent.

- Afstand vanaf Utrecht: 236 kilometer
 

Adres:
Camping Le Confluent
Rue du Pont 15
B-4170 Comblain-au-Pont, België

 

Telefoon: +31 (0) 20 895 06 90
E-mail: info@freecamp.nl

 kindvriendelijke camping_familiecamping_zwembad

campinjg midgetgolf zwembad

camping met zwembad

camping kampvuur